Συμβουλευτική ΥπηρεσίαΜάρκετινγκ

Τοποθετήστε τους πελάτες σας στο κέντρο της στρατηγικής της επιχείρησής σας

Συμβουλευτική ΥπηρεσίαΜάρκετινγκ

Τοποθετήστε τους πελάτες σας στο κέντρο της στρατηγικής της επιχείρησής σας
Το Μάρκετινγκ είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνει μια επιχείρηση. Δεν είναι απλώς ένα σημαντικό μέρος της επιχειρηματικής επιτυχίας - είναι η επιχείρηση. Το μάρκετινγκ αφορά τη σύνδεση των σωστών πελατών με το σωστό προϊόν.

Τα 7P's του Μάρκετινγκ

Οι περισσότεροι άνθρωποι λανθασμένα θεωρούν μάρκετινγκ ότι είναι απλώς η διαφήμιση. Η διαφήμιση ανήκει στην προώθηση και είναι ένα από τα 7P's του Μάρκετινγκ. Αυτά περιλαμβάνουν το προϊόν, την τιμή, την προώθηση, την τοποθέτηση, τους ανθρώπους, τη διαδικασία και τα φυσικά αποδεικτικά στοιχεία. Ενσωματώνοντας τα 7P's ως βάση για την ανάπτυξη και τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής Μάρκετινγκ οδηγούμαστε στον τελικό σκοπό: Νέοι πελάτες για την επιχείρηση, καλύτερη απόδοση από τους ανταγωνιστές της.

Επιδραστικότητα Μάρκετινγκ

Μια επιχείρηση μέσω του Μάρκετινγκ, διανέμει το προϊόν που θέλει ο καταναλωτής, τη χρονική στιγμή που το θέλει, στο σημείο που το θέλει, με την τιμή που το θέλει και με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον καταναλωτή. Το Μάρκετινγκ επίσης, δεν περιλαμβάνει μόνο τον προσδιορισμό των αναγκών των καταναλωτών, αλλά βοηθά επίσης στη δημιουργία καταναλωτικών αναγκών.

Τοποθετώντας τους πελάτες σας στο κέντρο της στρατηγικής της επιχείρησής σας.

Σας βοηθάμε να επιτύχετε βιώσιμη ανάπτυξη τοποθετώντας τους πελάτες σας στο κέντρο της στρατηγικής της επιχείρησής σας. Αφού πρωτίστως καθορίσουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους, σχεδιάζουμε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για τη μετατροπή δυνητικών καταναλωτών σε πελάτες των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Στόχος μας είναι η αύξηση των πωλήσεων, η αύξηση του μεριδίου αγοράς, η δηµιουργία καλής εικόνας - φήµης του προϊόντος σας. Και επιπλέον, ανάπτυξη νέων προϊόντων ή υπηρεσιών, δηµιουργία νέου target πελατών, είσοδος της επιχείρησης σε νέες αγορές, βελτίωση των σχέσεων της επιχείρησής σας με τους πελάτες της αλλά και βελτίωση της επικοινωνίας στο εσωτερικό της.
Η προσέγγισή μας εξετάζει κάθε στοιχείο εμπειρίας των πελατών σας, παρέχοντας τις καλύτερες αλληλεπιδράσεις σε κάθε σημείο επαφής.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σήμερα

Ηλεκτρονικό εμπόριο
Δημιουργήστε μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο. Γιατί η επιτυχία στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για την επιχείρησή σας.
Marketing Plan
Δημιουργήστε εξαιρετικές δυνατότητες μάρκετινγκ και πωλήσεων που οδηγούν στην ανάπτυξη της επιχείρησης
Ψηφιακό Μάρκετινγκ
Προωθήστε την ανάπτυξη της επιχείρησης σας εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές για το ψηφιακό μάρκετινγκ
Στρατηγική τμηματοποίησης της αγοράς
Στοχεύσετε την κατηγορία των πελατών που θα σας αποφέρουν τις περισσότερες πωλήσεις.
Στρατηγική τοποθέτησης στην αγορά
Τοποθετήστε την επιχείρηση ή και τα προϊόντα σας στην αγορά με τον κατάλληλο τρόπο ώστε αυτά να πάρουν μια ιδιαίτερη θέση στο μυαλό του καταναλωτή.
Στρατηγική κατάργησης προϊόντων ή υπηρεσιών
Λάβετε τις κατάλληλες αποφάσεις σχετικά με την ανανέωση, επανατοποθέτηση ή κατάργηση προϊόντων - υπηρεσιών.
Στρατηγική Go-to-Market
Επιτύχετε στην αγορά και αποκτήστε ένα βιώσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα
Εταιρική ταυτότητα και στρατηγική επιχείρησης
Δημιουργήστε μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ στρατηγικής μάρκας και στρατηγικής επιχείρησης
CMO – Οργάνωση τμήματος μάρκετινγκ
Οργανώστε τμήμα μάρκετινγκ για να εφαρμόσετε αποτελεσματικά τη στρατηγική σας.
Σήμερα πρέπει να τρέξεις πιο γρήγορα για να μείνεις στη θέση σου.
Philip Kotler

Είστε έτοιμοι να μιλήσουμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με πληροφορίες σχετικά με εσάς. Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!
Όλα τα πεδία απαιτούνται κατά τη συμπλήρωση αυτής της φόρμας.