DIGITAL MARKETINGΣτρατηγική Ψηφιακού Μάρκετινγκ

DIGITAL MARKETINGΣτρατηγική Ψηφιακού Μάρκετινγκ

DIGITAL MARKETINGΣτρατηγική Ψηφιακού Μάρκετινγκ

DIGITAL MARKETINGΣτρατηγική Ψηφιακού Μάρκετινγκ

DIGITAL MARKETINGΣτρατηγική Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Στρατηγική Ψηφιακού Μάρκετινγκ

Κάθε καμπάνια μάρκετινγκ εξυπηρετεί μια στρατηγική και αυτή η στρατηγική εξυπηρετεί έναν επιχειρηματικό στόχο.

Η ομάδα μάρκετινγκ της Strategia συνεργάζεται στενά με εσάς για να κατανοήσει τον κλάδο σας, την εταιρία σας και τους στόχους σας. Δημιουργούμε μια εταιρική σχέση που εστιάζει στην επίτευξη αποτελεσμάτων εκεί που τα χρειάζεστε περισσότερο.

DIGITAL STRATEGY

Στόχοι Στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ

Αναγνωρισιμότητα επωνυμίας

Στόχευση πελατών

Αύξηση πωλήσεων

Αύξηση επισκεψιμότητας website

Μάρκετινγκ μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες

Εντοπίζουμε τομείς βελτίωσης που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας, είτε πρόκειται για αύξηση μηνιαίας επισκεψιμότητας ιστότοπου, ενίσχυση μετατροπών επισκεπτών σε πελάτες, εκ νέου στόχευση δυνητικών πελατών βαθιάς διοχέτευσης, μείωση ποσοστών εγκατάλειψης ή βελτίωση κατάταξης αναζήτησης μιας συγκεκριμένης σελίδας. Βοηθάμε επίσης στον εντοπισμό ενός κοινού -στόχου μέσω λεπτομερούς ανάπτυξης προσώπων.
Συγκεντρώνουμε βασικές μετρήσεις μέσω προσεκτικής ανάλυσης του Google Analytics, του Search Console και άλλων. Αυτό μας βοηθά να αποκτήσουμε μία εικόνα της συνολικής παρουσίας σας στο διαδίκτυο, της απόδοσης του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης και του ψηφιακού αποτυπώματός σας στα κοινωνικά μέσα.
Συνεργαζόμαστε για να σχεδιάσουμε την στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Συμμετέχουμε σε αυτό το στάδιο διαχειριστές έργου, σύμβουλοι και δημιουργικό για να βεβαιωθούμε ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι εργάζονται προς τον ίδιο στόχο.
Οι κειμενογράφοι, οι σχεδιαστές, οι σύμβουλοι διεξάγουν έρευνα, συνεντεύξεις , χαρτογράφηση περιεχομένου SEO και άλλες προκαταρκτικές λειτουργίες που τους βοηθούν να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα: Δημιουργήστε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, βασισμένο σε δεδομένα, δημιουργημένο με τη μεγάλη εικόνα στο μυαλό.
Το ψηφιακό μάρκετινγκ δεν είναι κάτι που κάνετε μόνο μία φορά. Οι σύμβουλοί μας μπορούν να παρέχουν συνεχή ανάλυση των ενεργειών που ολοκληρώνονται. Αυτό περιλαμβάνει την παρακολούθηση της επιτυχίας κάθε καμπάνιας ψηφιακού μάρκετινγκ κ.ά.
Οι υπεύθυνοι στρατηγικής περιεχομένου και οι διαχειριστές έργων εργάζονται μαζί με συμβούλους κοινωνικών μέσων και δημιουργικές ομάδες για να βοηθήσουν στην προώθηση του περιεχομένου σας σε κανάλια κοινωνικών μέσων, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, διαφημίσεις προβολής και άλλα μέσα.

Είστε έτοιμοι να μιλήσουμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με πληροφορίες σχετικά με εσάς. Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!
Όλα τα πεδία απαιτούνται κατά τη συμπλήρωση αυτής της φόρμας.