Σχετικά με εμάςStrategia

Στα αρχαία ελληνικά, η λέξη στρατηγία "stratēgia" ερμηνεύεται ως: στρατηγική ικανότητα, στρατηγική δεινότητα («λέξον ἡμῑν πόθεν ἤρξατο σε διδάσκειν τὴν στρατηγίαν», Ξενοφών - Απομνημονεύματα - Βιβλίο Γ')
Ακολουθώντας την εννοιολογική ερμηνεία της ονομάσαμε την εταιρεία μας Strategia.
Γιατί η επιτυχηµένη στρατηγική είναι συνδεδεµένη µε την νίκη. Με την επικράτηση. Με κανόνες που καθορίζουν, κατ’ επέκταση και τον ίδιο τον ανταγωνισµό και την θέση στην παγκόσμια αγορά.
Η Strategia είναι μια Συμβουλευτική Εταιρεία Στρατηγικής. Από την ίδρυσή της παρέχει υπηρεσίες στρατηγικής που προσφέρουν σταθερά εξαιρετική αξία στους πελάτες της.

Στη Strategia, μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για το τι πρέπει να είναι μια Συμβουλευτική Εταιρεία. Σκοπός μας είναι να λύσουμε όλα τα σημαντικά προβλήματα των επιχειρήσεων και να τις καθοδηγήσουμε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης τους. Είμαστε παθιασμένοι με την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητα στη δουλειά μας και απολαμβάνουμε τον ενθουσιασμό της ανάπτυξης της δικής μας εταιρείας. Το αποτέλεσμα είναι μια πραγματικά ανώτερη υπηρεσία στρατηγικής για τους πελάτες μας και ένα ευχάριστο περιβάλλον ανάπτυξης για τους συνεργάτες μας.

Η Strategia βοηθά τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και στις δυσκολίες όταν όλα είναι σε εξέλιξη - από τη βελτίωση της απόδοσης έως την οικονομική και λειτουργική τους αναδιάρθρωση και από την μείωση και αντιμετώπιση των κινδύνων τους έως τον μετασχηματισμό τους σε κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Κάθε πελάτης, κάθε έργο, είναι διαφορετικό. Έχουν όμως ένα κοινό στοιχείο – την ανάγκη για αποφασιστική, γρήγορη, αναγκαία και επείγουσα δράση. Αυτή η ανάγκη βρίσκεται στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας, προσανατολίζοντας την επιχείρηση μας στην κάλυψη αυτής της ανάγκης.

Εμπειρία από την αρχή

Συνεργαζόμαστε με τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες της αγοράς από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προκειμένου να έχουμε ποικίλες ιδέες, γνώσεις, εμπειρία, καθώς και την κατάλληλη λειτουργική τεχνογνωσία.
Οι συνεργάτες μας, με την μεγάλη εμπειρία για περισσότερο από 20 χρόνια που διαθέτουν στο χώρο των επιχειρήσεων, μπορούν να αντιμετωπίσουν τις περισσότερες καταστάσεις που προβληματίζουν μία επιχείρηση δουλεύοντας σε μικρές ευέλικτες ομάδες, δίνοντας κατά αυτό τον τρόπο το πλεονέκτημα να περνάνε γρήγορα από την ανάλυση στη δράση.

Βρισκόμαστε δίπλα σας

Συνεργαζόμαστε μαζί σας, για να διασφαλίσουμε ότι η δουλειά που θα κάνουμε θα είναι απόλυτα ενσωματωμένη με το όραμα, τους στόχους, την κουλτούρα και το είδος της επιχείρησης σας.

Ταχύτητα, ευελιξία, γνώση

Σχηματίζουμε μικρές ευέλικτες ομάδες για κάθε έργο από εξειδικευμένους συνεργάτες έτσι ώστε να έχετε ένα συνδυασμό ανθρώπων με ειδικές γνώσεις και εμπειρία.

Αποτελεσματικότητα

Μετράμε την επιτυχία μας, με τα αποτελέσματα και σας βοηθάμε μέχρι και την ολοκλήρωση του κάθε έργου, στόχου. Δεν σας συμβουλεύουμε στην αρχή, μόνο, αλλά σας καθοδηγούμε μέχρι το στόχο, για να καταφέρετε να πετύχετε και να αναπτυχθείτε στο μέλλον.

Όλα όσα κάνουμε στηρίζονται σε ένα σύνολο αξιών που καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας μαςΟι αξίες μας, Ακεραιότητα, Υπευθυνότητα, Σεβασμός, Συνεργασία ενυπάρχουν σε όλες τις δραστηριότητές μας.

Γιατί είμαστε διαφορετικοί

Πάθος

Τροφοδοτούμαστε από τον ενθουσιασμό, την αποφασιστικότητα, τη φιλοδοξία και τη δύναμη να βρούμε μοναδικές λύσεις σε πολύπλοκα προβλήματα.

Πιστότητα στους πελάτες

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας είναι συνεργάτες δια βίου, γι’ αυτό δίνουμε προτεραιότητα στη συνεργασία και διασφαλίζουμε ότι η απόδοσή μας έχει μόνιμο αντίκτυπο.