BRAND STRATEGYΣτρατηγική εταιρικής ταυτότητας

BRAND STRATEGYΣτρατηγική εταιρικής ταυτότητας

BRAND STRATEGYΣτρατηγική εταιρικής ταυτότητας

BRAND STRATEGYΣτρατηγική εταιρικής ταυτότητας

BRAND STRATEGYΣτρατηγική εταιρικής ταυτότητας

Τι είναι η στρατηγική εταιρικής ταυτότητας

Η στρατηγική εταιρικής ταυτότητας είναι μια σειρά ενεργειών, που καθορίζει κανόνες και οδηγίες σχετικά με το πώς, τι, πού, πότε και σε ποιον μια επιχείρηση κοινοποιεί τα μηνύματα της επωνυμίας της. Μια καλά καθορισμένη και εκτελεσμένη στρατηγική εταιρικής ταυτότητας οδηγεί σε ένα συνεπές μήνυμα για το εμπορικό της σήμα και σε μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους πελάτες της.

Μια στρατηγική εταιρικής ταυτότητας είναι απαραίτητη επειδή παρέχει ξεκάθαρα την εικόνα της επιχείρησης, των προϊόντων και των προϊοντικών σειρών σχετικά με το ανταγωνισμό, τη θέση στην αγορά και τις προσδοκίες των πελατών.
Αυτές οι πληροφορίες είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη αποτελεσματικών στρατηγικών μάρκετινγκ και για τη σωστή τοποθέτηση των μηνυμάτων μάρκετινγκ στον καταναλωτή προκειμένου η επιχείρηση να μεγιστοποιήσει την ανταγωνιστικότητα και να δημιουργήσει ισχυρό εμπορικό σήμα.

Η εταιρική ταυτότητα αυξάνει σημαντικά την απόδοση και την κερδοφορία της επιχείρησης στην αγορά βελτιώνοντας την αναγνώριση ονόματος, χτίζοντας αξιοπιστία και εμπιστοσύνη, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης και εμπνέοντας τους εργαζόμενους.

Η προσέγγισή μας

Ανάλυση της επιχείρησης
Τι είναι αυτό που κάνει την επιχείρηση μοναδική, τα δυνατά και αδύνατα σημεία της (S.W.O.T ανάλυσης), τον ανταγωνισμό, το κοινό – στόχο και τις ευκαιρίες.

Αξιολόγηση της επιχείρησης
Πραγματοποιούμε μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση των επικοινωνιών μάρκετινγκ για να αξιολογήσουμε την υπάρχουσα ταυτότητα της επιχείρησης.

Αξία – Τοποθέτηση μάρκας
Εξετάζουμε την αξία της μάρκας καθώς και την τοποθέτησή της.

Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό
Προσδιορίζουμε και ορίζουμε τα χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα που ξεχωρίζουν την μάρκα σας από τους ανταγωνιστές σας προκειμένου να τα αξιοποιήσουμε για να αποκτήσετε ένα βιώσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μίγμα μάρκετινγκ
Αναπτύσσουμε τη συνολική στρατηγικής της μάρκας σας σε συνδυασμό με τη στρατηγική της επιχείρησης σας επικοινωνώντας με όλα τα σύγχρονα μέσα ψηφιακού μάρκετινγκ.

Εταιρική οπτική ταυτότητα
Εξετάζουμε τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας που θα εφαρμόσουμε όπως λογότυπα, χρώματα , κτλ ώστε να ευθυγραμμίζονται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Ολοκληρωμένη στρατηγική επωνυμίας
Αναπτύσσουμε την ολοκληρωμένη στρατηγική επωνυμίας και τη νέα ταυτότητα μάρκας.

Στρατηγική Μάρκετινγκ ευθυγραμμισμένη με την Στρατηγικής της επιχείρησης και τους στόχους της
Βεβαιωνόμαστε ότι η στρατηγική της μάρκας σας ευθυγραμμίζεται με τους μελλοντικούς στόχους της επιχείρησης σας και προκρίνει το αναγνωστικό σας πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σας.

Υπηρεσίες

Στρατηγική και τοποθέτηση μάρκας
Σχεδιασμός μάρκας - λογοτύπου
Σχεδιασμός προϊοντικής σειράς, νέα προϊοντική σειρά ή νέο προϊόν
Σχεδιασμός εταιρικής επικοινωνίας

Είστε έτοιμοι να μιλήσουμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με πληροφορίες σχετικά με εσάς. Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!
Όλα τα πεδία απαιτούνται κατά τη συμπλήρωση αυτής της φόρμας.