Συμβουλευτικές ΥπηρεσίεςΣτρατηγική των επιχειρήσεων

Βοηθάμε την επιχείρησή σας να κατανοήσει τις αγορές της, να αναπτύξει νέες στρατηγικές και να επιλύσει τα προβλήματά της
Σε αυτόν τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, οι επιχειρήσεις πρέπει να σκεφτούν γρήγορα και να παραμείνουν ευέλικτες. Καθημερινά αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις στις οποίες πρέπει να προσαρμοστούν. Και αυτό απαιτεί στρατηγικές που λειτουργούν. Με την εμπειρία των στελεχών μας όλοι εμείς στην Strategia βοηθάμε τους πελάτες μας να ανταποκριθούν στα πιο κρίσιμα ζητήματα και ευκαιρίες που θα τους προκύψουν. Γιατί σήμερα οι στρατηγικές είναι πιο σημαντικές από ποτέ.

Αναδιάρθρωση της Επιχείρησης

Διαγνώνουμε και αντιμετωπίζουμε άμεσα τις πηγές των προβλημάτων της επιχείρησής σας μέσω της αναδιάρθρωση της επιχείρησης, βελτιώνουμε την απόδοση της επιχείρησης μέσω της κατάλληλης στρατηγικής ανάκαμψης με αποτέλεσμα τη σταδιακή μετατροπή της, από ζημιογόνα σε κερδοφόρα με απώτερο σκοπό την επιβίωσή της, βρίσκουμε την οριστική λύση στα ληξιπρόθεσμα δάνεια της με την αναδιάρθρωση επιχειρηματικών οφειλών, προσδιορίζουμε και αναλύουμε τους παράγοντες κινδύνου που αποτελούν μέρος της ζωής της επιχείρησή σας με τη διαχείριση κινδύνων.

Βιωσιμότητα και Ανάπτυξη της Επιχείρησης

Περιγράφουμε τους στόχους της επιχείρησής σας και προβλέπουμε την πορεία της με το επιχειρηματικό σχέδιο, μελετάμε τη βιωσιμότητα της με σκοπό τον εντοπισμό προβλημάτων και ευκαιριών καθώς και της εξεύρεσης κατάλληλων λύσεων, στοχεύουμε την κατηγορία των πελατών που θα σας αποφέρουν τις περισσότερες πωλήσεις, τοποθετούμε την επιχείρηση ή και τα προϊόντα σας στην αγορά με τον κατάλληλο τρόπο ώστε αυτά να πάρουν μια ιδιαίτερη θέση στο μυαλό του καταναλωτή, διαχειριζόμαστε πιο αποτελεσματικά τις λειτουργίες παραγωγικής διαδικασίας προϊόντων και υπηρεσιών με σκοπό τη μεγιστοποίηση του κέρδους της επιχείρησής σας και λαμβάνουμε τις κατάλληλες αποφάσεις σχετικά με την ανανέωση, επανατοποθέτηση ή κατάργηση προϊόντων - υπηρεσιών.

Διαδοχή και Συνέχεια της Επιχείρησης

Προσδιορίζουμε τις θέσεις κλειδιά στην επιχείρησή σας προκειμένου να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη διαδοχή μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού και προετοιμάζουμε για εσάς τον ιδιοκτήτη - επιχειρηματία ένα σχέδιο εξόδου από αυτήν.
Είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να προχωρήσετε στις απαιτούμενες αλλαγές και από την αβεβαιότητα να μεταβείτε στη ρεαλιστική - κερδοφόρα ανάπτυξη - επίτευγμα που μόνο 1 στις 11 επιχειρήσεις καταφέρνει να πραγματοποιήσει.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

https://www.strategia.gr/media/2022/06/familycorp-1-1280x960.jpg
Δημιουργήστε μία κληρονομιά που διαρκεί.
Στρατηγικές αποκατάστασης
Διαγνώστε και αντιμετωπίστε άμεσα τις πηγές των προβλημάτων της επιχείρησής σας.
Στρατηγικές ανάκαμψης
Μάθετε για την επιβίωση και την ανάπτυξη της επιχείρησης σας
Επιχειρηματικό σχέδιο
Περιγράψτε τους στόχους της επιχείρησής σας και προβλέψτε την πορεία της σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.
Αναδιάρθρωση Επιχειρηματικών Οφειλών
Bρείτε οριστική λύση στα ληξιπρόθεσμα δάνεια της επιχείρησής σας.
Διαχείριση λειτουργιών παραγωγικής διαδικασίας προϊόντων και υπηρεσιών
Διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τις λειτουργίες παραγωγικής διαδικασίας προϊόντων και υπηρεσιών με σκοπό τη μεγιστοποίηση του κέρδους της επιχείρησής σας.
Μελέτη σκοπιμότητας
Μελετήστε τη σκοπιμότητα ενός συγκεκριμένου επιχειρηματικού πλάνου ή τη βιωσιμότητα της επιχείρησης με σκοπό τον εντοπισμό προβλημάτων και ευκαιριών καθώς και της εξεύρεσης κατάλληλων λύσεων.
Διαχείριση κινδύνων
Προσδιορίστε και αναλύστε τους παράγοντες κινδύνου που αποτελούν μέρος της ζωής μιας επιχείρησης.
Στρατηγικές εξόδου
Προετοιμάστε ένα σχέδιο εξόδου από την επιχείρησή σας.
Σχεδιασμός διαδοχής ανώτερων στελεχών
Προσδιορίστε τις θέσεις κλειδιά στην επιχείρησή σας και διασφαλίστε την απρόσκοπτη διαδοχή μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού.

Καθοδήγηση για Επιχειρηματίες

Είμαστε δίπλα σας για να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε στάδιο ανάπτυξης ώστε να δημιουργήσετε την επιχείρηση που ονειρευτήκατε.
https://www.strategia.gr/media/2022/03/bus.coach_-1280x960.jpg
Βελτιώστε τη στρατηγική και την ανάπτυξη της εεπιχείρησης με υπηρεσίες επιχειρηματικής καθοδήγησης.
https://www.strategia.gr/media/2022/03/coach--1280x960.jpg
Αναπτύξτε τον ευατό σας για να οδηγήσετε την ομάδα σας και την επιχείρησή σας σε αυξημένες αποδόσεις και βέλτιστα αποτελέσματα.
Η καλή στρατηγική είναι έξυπνη. Αλλά η εξαιρετική στρατηγική είναι επίσης εμπνευσμένη και συναρπαστική.

Είστε έτοιμοι να μιλήσουμε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με πληροφορίες σχετικά με εσάς. Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!
Όλα τα πεδία απαιτούνται κατά τη συμπλήρωση αυτής της φόρμας.